kardeşim hiç kusura bakma ama insanlara macbook şansi verilmiyor azmin ve macbookun verdiği heyecan/hirs ile yoluna devam etmişsin yoksa antifrez ile kafede 1 saat güncelleme bekleyip 30 dakka oynayip evine giderdin 2.si okumassa sanayiyer giden bir aile yerine BİRAZ SEninle ilgilenmiş ailen var ne oldum demeden öne neydim demeniz lazim milliyetçilik konusuna gelirsen din ve milliyetçiliği kendine güç katmak için yöneticiler olduğu sürece pek çoşmicak 2. ve 3. sınıfta olduğumuzuda unutmayalim 6 gün çalişip kalan 1 günüde eve kapattir turiste serbest sonra vatan millet sakarya vay anasını
Eğer 1000₺ye Macbook almamı diyorsanız parasını ailem vermedi ufak tefek freelancer işlerle ben biriktirdim, siz de kusura bakmayın da her şeye binlerce bahane üretebilirsiniz. Yok imkan yoktu yok bilmem neydi dağdaki çobanlar nasıl birincilikle üniversite kazanıyor çok mu imkanları var? Özel ders mi alıyorlar sene boyunca zengin çocukları gibi. Her neyse, ben siyasete girmeden kendimden bahsederek motivasyon konuşması yapmaya çalıştım. Yoksa ülkenin vahim durumunun bende farkındayım ama ülke bu durumdayken bile ben her istediğimi çalışıp elde edebildim imkansız diye bir şey yok. Ezik psikolojisiyle her şeye dem vuran insanlara gelsin bu sözüm.