Merhabalar;
Burada kendi kendinizi yalanlamanız gerçekten sizler adına çok utanç verici bir durumdur. Madem ki bizler yalan söylüyoruz, sizler böyle bir tehdite bulunmadınız. Konunun çözümü ile ilgili neden bizlere bir tane destek kaydı ve ya mesaj atmayı tercih etmeden şikayet konusu oluşturdunuz. Gerçekten kendi kendinizi yalanlamanız ve üste çıkmaya çalışmanız. @SrkN; böylesiye hakksızca hakkımızda açılanan konunun daha fazla uzamamasını rica edeyiyoruz. Ve ilgili arkadaşın forum içerisinde karalama yapmasına son vermesini istiyoruz.

numanenes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendileriyle canlı destek mesajlarımda her şey açık ve net durmakta kendileri bilerek göstermiyor.
Sonuçta ben onlardan bir talepte bulundum orda ayan beyan ortada madem işlem yapmayacaksınız bunu belirtmek sizin sorumluluğunuzda değilmi?
Eğer öyleyse ne kadar ilgisiz alakasız işini bilmeyen yapamayan müşteri ilişkisini bilmeyen bir Firmasınız.
Sizin o hatanız yüzünden sitem 1 gün kapalı durup sağlayıcıdan param eksilmiştir ben bu arkadaşın hala birde söylemlerini çözememekteyim hiç bir türlü tehdit vs etmedim.
Belirttiğiniz gibi bu bir şirket numarasıdır konuşmalar ses kaydındadır demiştiniz kayıtları iletirmisiniz kim kimle nasıl konuşmuş herkes görsün ne dersiniz?
Canlı Destek kayıtları tawk.to üzerinden nasıl kapatılıyor , kapatılıyormu bilgim yok ama eminimki dedikleriniz tamamen yalandan ibaret.