Arkadaşlar kaçtır Semrush a banka kartı ile üye olmaya çalışıyorum ancak reddediliyor hata veriyor. Bir tülü olamıyorum. 1. Sorum illa kredi kartı mı gerekiyor? 2. Sorum aşağıdaki mesajı daha önce alan var mı? Bir de ekte pdf göndermiş gönderen. Planları gösteriyor hangi planda ne özellikler var. E posta kişisel kurumsaldan gelmedi.

Tarzancası
Hello,

Martin with Semrush here. Hope your day is going great!

I have noticed your recent activity in Semrush, so I'm writing to ask
if you would be interested in testing any of our plans free of charge? If you already have an idea which plan would meet your requirements, please just let me know and I can activate a 7-day full-access trial for you to test it out (you can find a detailed description of our plans attached to the email).

Please note: This type of trial does not require your credit card.

I am looking forward to hearing from you!

Türkçesi
Merhaba,
Martin, Semrush ile burada. Umarım gününüz harika geçiyordur!
Semrush'taki son aktivitenizi fark ettim, bu yüzden sormak için yazıyorum. planlarımızdan herhangi birini ücretsiz olarak test etmekle ilgilenirseniz? Hangi planın gereksinimlerinizi karşılayacağına dair bir fikriniz varsa, lütfen bana bildirin ve denemeniz için 7 günlük tam erişim denemesini etkinleştirebilirim (e-posta ekinde planlarımızın ayrıntılı bir açıklamasını bulabilirsiniz) ).
Lütfen dikkat: Bu tür deneme için kredi kartınız gerekmez. Senden haber almayı dört gözle bekliyorum! planlarımızdan herhangi birini ücretsiz olarak test etmekle ilgilenirseniz? Hangi planın gereksinimlerinizi karşılayacağına dair bir fikriniz varsa, lütfen bana bildirin ve denemeniz için 7 günlük tam erişim denemesini etkinleştirebilirim (e-posta ekinde planlarımızın ayrıntılı bir açıklamasını bulabilirsiniz) ).

DÜZENLEME: LÜTFEN REKLAM YAPMAYIN KONUYU YARDIM ALMAK VE ÖĞRENMEK İÇİN AÇTIM.