Merhaba Hocam, dediğiniz gibi oyun türünden oyun türüne BGBG ve indirme maliyetleri değişiyor. Şu an düşük bütçe TR'ye reklam verdiğim bir oyun var. İndirme başına 11 kuruş ödüyorum. Admob BGBG ise 8-10₺ arası değişiyor (banner ve geçiş reklamı var).

burhanua adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,

Yaklaşık 4 aydır yazılmakta olan bir mobil oyun projemiz var. 10-15 gün sonra bitecek, yayına almak için çok bir eksiğimiz kalmıyor artık. Multiplayer bir oyun. Sormak istediğim şey, elbet tbm değişiklik gösterir ama ortalama bir fikir almak istiyorum.
  • Günlük 1000 TL bütçeli reklam çıkışı yapacağız Adwords. Bu günlük bütçe 1000 TL bütçe bize ortalama olarak ne kadar kullanıcı getirir?
  • Admob gelirleri hakkında örnek veriyorum günlük 1000 reklam izlenmesi ne kadar bir gelir getirir?
Değişkenlik göstereceğini biliyorum. Biz uygulama sektöründeyiz orada ki rekabeti ve ads maliyetlerini biliyoruz ( kendi sektörümüzde ) ama oyun hakkında bilgimiz 0. Bunun için kendi bilgi ve tecrübelerinize dayanarak bilgi talep ediyorum.

Bu konuda bilgisi olduğunu düşündüğüm 1-2 kişiyi konuyu daha sonra okuyabilmeleri adına etiketliyorum. @servetakdemir; @ovkdigital; @EmrullahERTAS; @the_white;

DİP NOT ; GLOBAL DEĞİL SADECE TÜRKİYE'YE REKLAM ÇIKILACAK.