İyi akşamlar herkese,
Ailecek İstanbul'dan göç etmek ile ilgili bir hayalimiz var. Buradaki evimizi mahallemizi komsularimizi ortamamizi oldukça seviyor ancak yakın çevre dışındaki İstanbul gerçeklerine zor tahammül ediyoruz. Henüz kesinleşmemiş olmakla birlikte önümüzdeki sene Haziran ayı civarında şehir değiştirmeyi düşünüyoruz. İlk başta pek çok kişi gibi Ege sehirlerine baktık ancak içimize sinmeyen pek çok şey var Ege ile de ilgili. Henüz karar vermiş değiliz.
Bursa hiç dusunmedigimiz bir destinasyondu ancak son zamanlarda çevreden sıklıkla Bursa'nin Nilüfer ilçesinin ne kadar güzel ve düzenli bir yer olduğu ile ilgili duyumlar alıyoruz ama bölgeyi daha iyi bilen oralı olan arkadaşlardan da fikir almak istedik.
Müstakil bir evde yaşama hayalimiz var. En çok da bu sebepten göç etmek istiyoruz. 2 çocuk ve 1 köpekli bir aileyiz.
Nilüfer ilçesinin kendi içinde bir şehir gibi olduğunu ve çoğunlukla ilceden çıkmak zorunda kalmadan sosyal ve zaruri ihtiyaçlarımızı gorebilecegimiz bir yer olduğunu duyduk. Yedigimize ictigimize giydigimize karismayacaklari kadar rahat ve insanların birbirlerine saygılı oldukları, tercihen sezonluk olarak boşalıp kalabaliklasmayan ve normal şehir havasında ama İstanbul un kaosundan uzak bir bölge arıyoruz. Değerlendireceğimiz bölgelerden bir tanesi de burası olabilir. Bilenlerden de fikir alabilir miyim rica etsem?
Nilüfer harika bir yer. Eğer ekonomik durumunuz iyiyse, Özlüce'de huzurlu ve mültecisiz bir hayat yaşayabilirsiniz. Özlüce'de villa siteleri bulunmakta. Aynı şekilde Kayapa'da baya huzurlu bir yer. Ev konusunda yardım almak isterseniz wp yazabilirsiniz.