Konuyu bende takipteyim. Bende bir mobil oyun sahibiyim. Yakında reklamlara başlayacağım ama şunu söyleyebilirim. Ülkeden ülkeye göre değişkenlik gösteriyor. Amerika, ingiltere, kanada, Avustralya açabilirsiniz. Avrupa ülkeleri de dahil buna. Yani tbm başına yüksek getiri sağlayacak ülkelere açmakta fayda var. Türkiye mesela açmayın derim.
Birde sadece google ads olarak düşünmeyin. Tavsiyem instagram reklamlarını da kullanmanız. Sonuçta instagram da sosyal bakımdan harika bir potansiyele sahip.
Onun haricinde hali hazır da bu işleri yapan bir arkadaşımız varsa bize rehber olmak için bilgisini paylaşırsa harika olur.
Mesajınız için teşekkür ederim. Evet onun dışında tabikide facebook - instagram ve tiktok reklamlarımız olacak. Ama ilk olarak adwords konusundan gitmek istedim. Sadece TR'ye reklam açacağız.
Sizin bütçe fazlaymış bana göre ama ben kendimden örnek vereyim günlük 20 TL bütçe ile reklam çıktığımda Max 14 minimum 6 TL gelir getirmişti admob'dan. Tabi oyun ile alakalı da olabilir. Yakında başka bir oyun yükleyeceğim umarım o iyi getirir.
Reklam verdiğin ülke neresiydi acaba? Yoksa sadece Türkiye mi?