Angelicakaka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
analizleriniz için çok teşekkür ederim. Aslında tam olarak da söylediğiniz şeyi de yaptım açıp seçim sonuçlarını oradaki orana göre yer baktım.. ama tabi kesin olarak belirlemek için değil. Daha önceki mesajlarımda da söylediğim gibi, seneye göç etmeyi düşünüyor dahi olsak henüz daha karar verme aşamasında bile değil, yer belirleme aşamasındayız. Fikir sahibi olmaya çalışıyoruz. Düşüncelerinizi dikkate alacağım. Olumlu yorumlardan ziyade, negatif yorumlar daha belirleyici oluyor zira önceliklerimize göre değerlendirme yapma şansı buluyoruz.

Sosyal yaşam bizim için "artık" avm gezmek ve kafelerde oturmak da değil aslında.. Biraz daha sakin bir yer arıyoruz ama tamamen ölü bir şehir de değil.. İstediğimiz zaman ihtiyacımız olduğu zaman AVM ye de ulaşabileceğimiz ama tam tepemize AVM dikmedikleri, eşimizin dostumuzun olabileceği mahalle kültürünü yaşayabileceğimiz ama mahalle kültürünün yozlaşıp, dedikodu kazanına dönmemiş olduğu bir yer.. Böyle bir yer var mı yoksa ütopik mi onu da bilmiyoruz açıkçası. Çok zengin filan da değiliz üstelik ancak güzel bir şehirde, eli yüzü düzgün bir semtte ve evde oturabilecek durumdayız çok şükür.. İstediğimiz de fazla bir şey değil aslında ama hepsini bir arada bulmak oldukça zor yine de
Siz ailesiniz ve sizin zihniyetinizdeki ailelerin görüşleri daha rahat yol belirler.
Bekarlar hele ki bekar erkekler için ülkenin her yerinde yaşam çok rahat.
Benim maddi imkanım olsa Bursa'dan Ege'ye göç ederim. Ne kadar tutucu muhafazakar deseniz de ege'de Bursa'daki kadar yobaza denk gelemezsiniz.
Bir gelin merkezde gezin, metroya binin, minibüse binin, yolda yürüyün. Yobazları zaten ayırt edebiliyorsunuz. Hele ki kent meydanında bir dolaşın siz onları bulmadan onlar sizi bulur.
Önceden şehrin merkezinde yolda omuz omuza çarpışırsam hop önüne bak hayırdır diye tartışabilirdim. Ancak şimdi merkezdekilerle böyle bir tartışmaya girdiğim takdirde iki taraf için de hayati tehlike var.
Benim lise yıllarım merkezde geçti en agresif olduğum zamanlardı. Başıma bişey gelmeden ufak tefek kavgalarla bugüne geldim.
Şimdi oğlum var. Oğlumu Bursa'da yetiştirmek istemiyorum ama şartlar mecbur bırakıyor şu an için.
Evet Nilüfer Bursa'nın en yaşanılacak yeri. Ama oraları da istila ediyorlar...
Bursa hangi partinin kalesi görmüşsünüzdür. Dolayısıyla benim gözümden durum budur.