Merhaba,
Normalde sürekli olarak 25 harca 100 kullan kodları kullanıyordum ads'de. Ancak son açtığım hesap 25 yerine 26.25tl harcamış bende bunu görmeden hesabı iptal edip, yönetici erişimini kestim. 1.25TL ödenmemiş bakiyeniz var mesajı geldiğinde fark ettim ve bunu ödemek istediğimde kendi hatamdan hesaba erişemiyorum. Şimdi sorun şu; bu mesajdan sonra 4 defa ads hesabı açtım hepsi askıya alındı. Açtığım 4 hesabada ödeme yaptım, yüklediğim bakiye ile elimde patladı.

Cuma akşamdan beri iletişim kurmaya çalıştım dönüş alamadım, bugün sabah aradım telefondan canlı desteğe yönlendirme yaptı. Canlı destek 3 iş günü kadar bekleteceğim diyor oda bir şey yapamıyor.

Ben bu açtığım 4 hesabı, 4 farklı ip'deki vds'den, 4 farklı gmail hesabından, 4 farklı telefon onayından ve 4 farklı kredi kartından ödeme yaparak reklam yayınladım ama nasıl olduda bu önlemleri almama rağmen hesabı askıya alabiliyorlar? Şüpheli ödemeden yada borç ödemesinden askıya alındı hepsi.

Canlı desktek üzerinden 1.25TL'yi ödeyeceğimi belirtmeme rağmen yardımcı olmamakta ısrarcılar gibi. Normalde bende bu tarz işler yaptığım için elinizde bir panel ve bir yetki olur. Olmazsa bile yanınızda 1 tane tam yetkili bir personel olmakta. Hemen kontrol sağlayıp işlem yapabilecek durumdayken neden 3 gün bekletiyor.

Reklam çıkamadığım için sitemdeki gelirler düştü, sizin bu konuda öneriniz ne olacaktır? Her yeni açtığım hesap askıya alınmakta.