Sadece IDEler yardımcı olabiir.
ide'ler tam olarak ne oluyor html css js için tavsiye edebileceğiniz ide mevcut mu hocam
Sorununuz koda dökme ise tayfun erbilen'in bu konuda yararlı videolari var. Tasarım ise hayal gücünüzü gelistirmeniz gerekiyor.
onun kurslarını daha çok izliyorum bahsettiğiniz video serisi frontend daily dimi
Malesef hocam o dedğinz olay tecrübe ile kazanılıyor. İlk etapta izleyerek ardından izlediklerinizi değiştirerek en son kendiniz yapmaya çalışarak bu işi öğrenirsiniz
kurcalamaya çalışıyorum ama her seferinde hüsran
Kurslar, videolar bu işi öğrenmeniz için yeterli değildir. Kendiniz kodlarla uğraşarak öğrenmelisiniz, yani pratik yapmalısınız.
pratik için elimden geldiğimce uğraşıyom ama hep lose oluyor
en iyi öğrenme ve tecrübe kazanma yöntemi kendiniz sürekli asla yapamayacağım diyeceğiniz projelerin üzerine atılıp yapmanızdır. Ancak bu şekilde gerçek tecrübe ve bilgi birikimi kazanbilirsiniz. Ya da imkanınız varsa bir yazılımcının yanında kendinizi geliştirebilirsiniz.
şuanda çalıştığım firmada maaşsız çalışıyorum kendimi geliştirmek için bir yazılım firmasında yanımda 1 fullstack 2 backend 1 frontend yazılımcı mevcut sürekli onlara soru sorup yardım almakla beraber onlarıda izliyorum