Hocam mesela sizde bir kullanıcı 2 den fazla yorum yapamıyor demişsiniz. Olayın bende tam olarak burada olduğunu düşünüyorum. Evet sizde yapamıyor olabilir ama görevi yapan kullanıcılar diğer görev yap uygulamalarında spam başka görevler de yapabiliyor haliyle, bence sorunun kaynağı bu olabilir. Tabi işin içinde olmadığımdan varsayımsal olarak konuşuyorum yanlış anlamayınız. Ama mantıken bu şekilde olabileceği yönünde fikrim.
Sizin sistemi bu konuda bugün bir arkadaş daha önermişti ve siz yazmadan önce inceleme fırsatı bulmuştum, açıkcası fikir olarak beğendim. Elinize sağlık güzel sistem kurmuşsunuz. Ayrıca hem zaman ayırdığınız için hemde değerli tavsiyeler verdiğiniz için teşekkür ederim hocam, umarım uzun vadede birlikte çalışır, hem siz hemde biz kazanırız
Hocam maalesef o büyük sorun. Onu da çözmeye çalışıyoruz ama nasıl çözeceğiz tam olarak henüz bir planlama yapmadık. Bir çok kullanıcı görev sitelerini ortak kullanıyor maalesef. Biz diğer siteleri diğer siteler de bizi düşürüyor. Tek çare büyük bir dataya erişmek o da inanılmaz maliyetli. Hatta size şöyle bir istatistik vereyim. Aktif ve sürekli görev yapan bir kişiyi sisteme çekmek müşteri çekmekten daha maliyetli.
Görev tanımı yapmadan önce profilimden ulaşabilirseniz birlikte oluşturalım ilk görevinizi.