Forumda en iyi olduğu iddia edilen kişilerle dahi çalıştım, ancak bir iki işi düzgün yaptıktan sonra, parayı alıyorlar ancak ne takip ediyorlar işlerini ne de bir sorun olduğunda arkasında duruyorlar. Müşteri olarak ne beklediğimiz nedir? Belirlediğin ücreti aldığında, söz verdiğin tarihte işini bitir. Ekstra kimseden birşey beklemiyoruz. Ancak biri parayı alır aynı gün başlatacağım der 3-4 gün sonra başlatır, görevi yapan kişiler çocuk uygulamasına ****** şeyler yazar; bildirirsin halledebildiğini iddia eder ama mesajlarına dönüş yapmaz. (Sorunu düzeltip düzeltemeyeceğini sorduğumda, çözebileceğini iddia ettiği için işi takip ettim, yoksa yorumu atan kişiye ulaşamayacağını bende tahmin edebiliyorum.) biri de attığı yorumlar ya silinir ya da yorumlar gelmez bende atıldı gözüküyor der seni suçlar. Şu şekilde dahi düşünmüyor insanlar, bu müşteri bana ikinci veya üçüncü kez gelmiş, ben bu müşterimi koruyayım yok. Ben paramı alırım ama icraata gelince artık kısmetine neyse.
Uzun zamandır çalıştığınız, işini layıkıyla yapan görev sitesi öneriniz varsa aşağıda belirtirseniz gerçekten sevinirim. Yoksa konu konu gez, tek tek kişileri tecrübe etmekti filan hem insanı ruhen yoruyor hemde yaptığı işe olan motivasyonunu kaçırıyor.