Allah yolunu açık eylesin güzel kardeşim. Benden 10 yıl geridesin ama benim 10 yıl önümdesin. Kendini geliştir. Dilini geliştir. Öğrenebildiğin herşeyi öğren. Daha fazlasını iste. Temennim 2 3 yıl içerisinde yurtdışında bir iş bulup hayatını kurtarmandan yanadır. Kafanı bunlara yorma kendini geliştirmeye yor. Kal sağlıcakla.
Teşekkür ederim hocam. Türkiye'de yazılımcılık veya danışmanlık yapacağıma Amerika gibi ülkelerde garsonluk hatta çöpçülük yapmaya razıyım. Kalkıp burada z kuşağısın şöylesin böylesin oradaki hayat öyle değil böyle değil diyeceklerin gerçekten kalbini kırarım. Benim düşüncem bu ve buna saygı duymak zorunda. Ben sizin görüşlerinize saygı duyuyorum. Ben matematik zekasıyla çalışırım. Açıklanan ve görüntülenen veriler ortada. Ben bu ülkeyi sevmiyorum değil tek hayalim Türk ve türk ulusu için hizmet vermek, asker olmaktı. Bu yönetim ve bu fikirdeki halk oldukça bu ulus için tırnağımı bile kesmem. Kimse burada kalkıp vatanseverlik de yapmasın. Gerçekten sinirden dişlerim kasılmaya başladı. Sağolun hocam. Hayatınızda başarılar dilerim.