Hocam valla iş zor aynı durumdan bende muzdaripim adam grafik tasarım istiyor örnek atıyor yapıp bir kaç tane atıyorum tamam derseniz devam ederim diyorum ne cevap var ne de bir şey. Uygulama işi ise muamma zaten, ben dersimi aldım o konuda o yüzden önceden bir ui çalışması yapıp atıyorum onda bile değişik durumlar ile karşılaşıyorum. Yok efendim böyle olmamış şöyle olmamış.
Uygulamaya test banner ekliyorum adam direk yazıyor hocam niye orada test reklam yazıyor uygulama bitmemiş, bitmiş olan projede test reklamları var ama admob ıd ekleyince oda tamam olacak, adam sırf test reklamı var diye hocam niye uygulama bitmemiş diyor, firebase ile veri çekiyorum ve test verileri ekliyorum adam dönüp hocam orada niye demo yazıyor uygulama ne zaman biticek fln fln.
Anlayacağınız eğer bir şirket değilseniz ve yüklü miktarlarda uygulama/oyun yaptırmiyorsaniz, reskin yapan veya freelancer yazılımcı ya akıl vermeyin zaten size düşük fiyata bir iş bir proje yapmaya çalışıyor bin dereden su getirip adamın işini zora sokmayın. Fal uygulaması mi istiyorsun senin yapacağın tek şey logoyu seçmek yok şurası böyle yok şöyle diye adamın işini zora sokma, zaten veridign fiyata göre en iyisini sana yapmaya çalışıyor.