Arkadaşlar gerçekten yoruldum müşterilerime hizmet veriyorum sürekli çokta güzel insanlarla tanıştım faydalarıda oldu çok şükür,
Mesela uygulama satışıyorum kahve falı chat rüya tabirleri uygulamaları gibi bazen bir saat telefonda konuşurum bazen saatlerce mesajlaşırım sonuç görüldü atmak veya bakarız demek,
bunları geçtim başımdan geçen olayı anlatayım r10 dışı biri telefonla iletişime geçti konuştuk reskin işi için tamam yaparım dedim A-Zye herşeyini yaptım bana tam 12 kere logo değiştirtti en az 10 kerede açılış ekranı değiştirtti her seferinde apk alıp atıyorum ss alıp atıyorum, neyse zar zor 2 günde eksiksiz teslim etti 150tlyi yolladı,daha sonra sen bu işleri iyi biliyorsun bakar mısın gelirli oyun ve app var mı diye bende dedim r10da bakın kafanıza yatan varsa numaralarını yazıyorlar konuşursunuz diye
adam hiç farketmiyor gece 2 3 4 direk arıyor haliyle o saatte bakmıyorum hemen mesaj atıyor acil dönüş yaparmısın telefona bak vs diye sabah yazıyorum buyur diye satış linki atıyor buna yazar mısın beni arasın bana mesaj atsın diye tamam diyorum bir haftada en az 15 20 kere arıyor dediğim gibi gece gündüz farketmiyor daha sonra flippa sitesiydi galiba iki adet oyun beğeniyor beni arıyor fiyatları nasıl uygun güzel falan diyorum adamlarla iletişime geçip alıyor baya baya yüksek fiyatlara xxx.xxxx -xxx.xxxx dolar ile iki adet alım yapıyor kendiside tekrar arıyor neler göndermesi lazım bana bende diyorum key dosyası key şifresi kaynak kodlarını iletmesi lazım satın aldığı adamı azarlıyor şunu bunu göndermemişsin meğerki hepsi içinde en son oyunları aldı bana reskin için kaç tlye yaparsın dedi bende oyunlara baktım bu oyunlar çok kapsamlı beni aşar zarar gelsin istemem hem zaman hem fiyat açısından başka arkadaş var istersen onla konuş numarasını vereyim dedim çok iyi olur dedi ve arkadaş işi yapıp teslim etmiş fakat oyunda ekrana çıkan bir popup görselini oyun internet üzerinden çekiyor ve sitenin sertifikası yok bu yüzden red yiyor adam beni arıyor bu adam oyuna virüs yerleştirmiş senin önereceğin adam böyle şöyle bilmem bağırıp çağırıyor bana ekran görüntüsü attı bende durumu anlattım eski haline döndü sonra arkadaş onuda halletti key dosyası yollarsanız apk alıp tamamlayacağım dedi iş burda koptu

hırsız sen benim oyunumu çalacaksın bilmem ne ödediğim parayı geri ver vs sonra beni arıyor diyorum ki apk alması için senin key dosyanın olması zorunlu yoksa alamaz hemen benim paramı sen göndereceksin sen kefilsin vs diyor

bende güzelce anlattım arkadaşta saatlerce uğraşından geçip parayı iade ediyor burdan bir arkadaş ile iletişime geçiyor sağolsun oda arkadaşı kötülüyor key dosyası istemesi saçma vs diyor kendisi nasıl imzasız çıktı aldıysa öyle bir yöntemde vs yok mecburen imza dosyası olması lazım

bunların üzerine bende kalkıp bu adamla iletişimi kesiyorum normal olarak anlamadığım nokta bu beni niye sürekli arıyor katkısımı var ücret mi ödeyecek üstüne bağırıp çağırması üstüne iadeyi sen yap demesi hepsi ayrı gerçekten artık çıkarım varsa bana kazandıracaksanız vaktimi alın halen mesajlar atıp kardeşim nasılsın iyi misin diye soruyorlar cevap vermediğimi bildikleri halde