Burti adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne ön yargı ile geldin be

kaç defa dürümcü emmiye gittin merak ediyorum. Ben kadıköylüyüm. Sahibi tanıdığımız. Adam personel bul diye beni tuttu geçen gün. Personel eksikliğinden dolayı 23:30’da kapatıyorlar.

Sanki hiç birşey yazmamışım gibi ön yargının hat safhalarında yazmışsın yazını. Uzay geometri dedim, oy kullanmadım dedim, siyasi görüşüm yok dedim... kime dedim..
herhangi bir önyargı ile yaklaşmadım asla. aslında sizin öyle bir yorum atmış olmanıza çok şaşırdım. uzun süredir forumdayım çalışmalarınızı bilen birisiyim, yaptığınız yorum kendi sektörünüzle alakalı olsa saygı duyarım asla konuşmam-ki fiyat konusunda en büyük sıkıntı yaşanan sektör yazılım olduğunu ve ülkedeki verilen fiyatların yetersiz kaldığını siz daha iyi biliyorsunuz. Daha dün İzmir etkinliğinde de fiyatların ne kadar düşük olduğuna dair bir sürü tartışma yaşadık. Bunu bile bile öyle bir yorum atmanız aklıma siyasi bir yorum olması dışında başka bir fikir getirmedi ne yazık ki. Etrafımızda başkalarının söylediği sözleri tekrar eden, kendi fikirleri olmayan insanlarımız çok var, böyle düşünmem çok normal