Allah aşkına şu 7k 3k+sigorta+yol+yemek dediğiniz işlerde gidip 1 ay siz çalışsanıza. Bekara karı/koca boşamak kolaydır.
Ben yeri geldi hamallıgınıda yaptım yeri geldi masa başındada çalıştım. Akşam eve gittiğinde ellerin patlamış ayakların kasılmış hem vucudun hem kafan yorulmuş şekilde kalıyorsun. Bahsettiğiniz maaşları veren işyerleri insanın canını çıkartana kadar çalıştırıyor. Tüm reel sektör bu şekilde. Vasıfsız bir eleman isen adam 2dk oturmanı görüp laf söyler zoruna gider. Bırakın bu iş var eleman yok muhabbetlerini. Köle aranıyor ama bulunamıyor diyeceksiniz siz ona. İnsanlar yaşamak için çalışmak istiyor. Adam gibi koşullarda çalışmak istiyor. Kaçınız dönercide yada başka bir işyerinde sabah 8 akşam 8 fulltime ayakta çalışarak öğle yemeğini bile ayaküstü yiyerek çalıştı da burada gelip iş var eleman yok millet iş seçiyor diye konu açıp mesaj yazıyor?

Her sektörün adamı farklıdır. Her insan her boş işte çalışamaz. Kaldıki ülkenin gençleri 3k ya 12 saat çalışmak istemiyor. Okuduğu okulun verdiği emeklerin harcadığı yılların karşılığını istiyor. Üstüne birde kaçak göçek çalıştırılan yabancı uyruklu insanların piyasa düşürmesi var. 2 tane suriyeli,afgan,özbek herne milletse artık çalıştırığ tek adama verdiği maaşı verip verim alıyorlar.

Ben en dibini görmüş bir adamım. Kalkıpta bana aç insan yok iş begenmiyorlar gibisinden tez sunmayın. Adam gibi koşullarda adam gibi maaşlar verirse işveren. Adam gibide elemanı bulur.

Yol+Yemek+Sigorta nimet gibi sunulan bir hak değildir. Kanunen vermesi gereken haktır. Bunu da nimet gibi yazanlara ayrı ayar oluyorum.

İyi forumlar dilerim.