Merhabalar;
Bizlere hiç bir destek kaydı oluşturmadan, gecenin bir yarısı arama talep edip, daha sonrasında ortada "
bizler tarafından kaynaklanan hiç bir sorun olmadığı halde", Sizlere elimizden geldiğince çözüm odaklı yaklaşmaya çalıştık, Sizler sürekli sizlere şikayet konusu oluşturacağım, r10'dan cevabınızı ve çözümünüzü iletirsiniz gibi ithamlarda bulundunuz. Bizler burada ban odaklı değil,
"
ortada hiç bir haklı sebebiniz olmadığı halde, art niyet ve firma ismi zedeleme adına açmış olduğunuz konu hakkında gereğinin yapılamasını istemekteyiz.
Ek olarak Tawk.to konuşmaları firmamızca bellili zaman aralıklarında temizlenmektedir. İlgili konuşmalarının elimizde bulunsaydı şeffaf bir şekilde paylaşılacaktı.
İletilen ekran görüntülerini zaten konu içerisinde belirttim tawk.to konuşmalarını iletebilirmi acaba neden iletmiyor ?
Birde
@SrkN; Bey gereği yapılsın diyip duruyor bu arkadaş tamamen takmış çözüm odaklı değil ban odaklı bir arkadaş belli.