Merhabalar;
İletmiş olduğumuz gibi "
Cron ayaları müşteri sorumluğunda olan bir durum olmak ile beraber cPaneliniz üzerinden bu işlevi rahatlık ile sağlayabilmektesiniz."
Ek olarak
telefon görüşmesi başlar başlamaz, bizlere bu konu hakkında oluşturmuş olduğunuz tek bir destek kaydı bile bulunmadan, Görüşmeye başlar başlamaz sizlere şikayet konusu oluşturacağım demeniz ve daha sonrasında konuya
"ben direkt olarak şikayet konusu açacağım vs. demedim " diyerek kendi kendinizi yalanlamanız gerçekten çok üzücü bir durumdur. Tarafımızca talep edilmesi durumunda bütün kanıtlar yetkili arkadaşlara iletilecektir.
,
1. olarak beni acil olarak arayın demedim. hemen arayın lütfen dedim
2. olarak canlı destek üzerinden konuştuğumuzda bana tamam hallederiz dediniz o konuşmaları talep ediyorum sizlerden ve halletmemişsiniz.
3. hadi var sayıyorum canlı desktekden ben bunları belirtmedim. madem halletmeyecektiniz destek talebi üzerinden CRON AYARLARINI UNUTMAYINIZ yazdığımda neden müşteri sorumluluğuna aittir demediniz ?
4. hiç bir şey demediniz cronları unutmayın dememe rağmen bastıra bastıra hiç bir şekilde ayar yapılmamış ve tarafıma bilgi sağlanmamıştır.
5. ben direkt olarak şikayet konusu açacağım vs. demedim arkadaş dediği gibi bu bir şirket numarasıdır biz kurumsal bir firmayız konuşmalar kayıt altında dedi ses kayıtlarını iletsin madem.
Daha fazla bir şey demeyeceğim moderatör gelmeden.