Öncelikle başınız sağ olsun. Kaymakamlık hastane idare sağlık bakanlığı vs. düşünmeden Savcılığa suç duyurusunda bulunmanızı öneririm.
Kaymakamlık izin vermezse soruşturma açılmaz. Öncelikle kaymakamlığın soruşturma izni vermesi gerekiyor. Şimdilik kaymakamlıktan gelecek sonucu beklemenizi öneririm.
Hocam hukuksal olarak tüm yasal haklarınız ne ise onlara başvurun. Ek olarak ülkemizde adalet ne yazık ki geç işliyor. Tabi adalet tam olarak yerini bulmuyor orası da cabası. Başınız sağolsun.
allah rahmet eylesin çok kötü bir durum
konuyu takip ediyorum
konuyu okurken adeta yaşadım çok üzüldüm hocam Allah rahmet eylesin. Başınız sağolsun
Nur içinde yatsın.
Bu tip davalar yıllarca sürüyor. Kazanılmaz denen davalar kazanılıyor. Avukata gidip uzun sürecek bir mücadeleye hazır olmanızı tavsiye ederim.
Öncelikle Başınız sağolsun.
Kaymakamlık nasıl haberi olmuşta soruşturma açmış demişsiniz.
Cimere giden şikayetler belli mülki idarelere sevk edilir. Bölgenin mülki idaresine bilgi verilmiş ve işlem başlatılmıştır.
Örneğin, bir öğretmeni Cimere şikayet edildiğinde ilçe milli eğitime şikayet iletilir sonra okul idaresi şeklide devam eder.
Soruşturmanın bitmesi ve alınan kararı gördükten sonra şikâyeti devam ettirebilirsiniz.
Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Kimbilir bir gün bu ülkeye de halkını düşünen bir sistem gelir. Açık bir şekilde kusurları olmasına rağmen Muğla il sağlık müdürlüğü olayı örtbas etti bile. Birgün bu ülke'de devran döndüğünde ölüme sebebiyet veren kim varsa hepsinden tek tek ağır hesap soracağım.