bu yazdıklarım kesinlikle ama kesinlikle satış baltalamak için değil sadece şahsi fikir olarak belirtiyorum
report konusunda örnek vermem gerekirse adamın biri canı sıkılıp sizi replese hiç bişey yapmamanıza rağmen ve ban yemeseniz nerden biliceksiniz report yemediğinizi reportlanıp reportlanılmadığına bakabiliyormuyuz?
ikinci olarakta elo konusu
ben daha önce yaptım bir çok kişide yaşamıştır ilk 10 maç win alsanız dahi örnek vericek olursam bir hesapta feedleyerek ilk 10 maçta win aldınız diğer hesapta her eli taşıyarak fakat 11.maçtan itibaren aynı lpyi alıp almayacağınız belli olmuyor sonuçta oyundaki skor etkisi eloya etki ediyor
üçüncü olarak temiz ip adresi kısmı şöyle bir durum var siz daha önce ban yediyseniz bu banı spoofer ile kaldırıp bilgisayarınızda valorant oynamaya devam edebiliyorsunuz böyle bir durum var
dördüncüsü hile kullanılmamış kısmı
malesef oyunda çok fazla hile var repleseniz dahi ban yemiyor kimi zaman o yüzden tespit edilmeyen hilelerde mevcut ben nereden bilicem sizin hile kullanarak kasıp kasmadığınızı doğru değil mi? bu konuda ne yapabilirsiniz merak ediyorum