Peace adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teşekkür ederim çok iyiyim inşallah sizde iyisinizdir?

Kendinden niye faydalanmıyorsun anlamadım? Bu kadar tecrüben varsa kullan kardeşim kendini bak imzama 4 konu var sırf imzamda yer olsa 10-15 konu daha eklerim oraya.

Ayrıca girişim ruhlu olmak lazım istedigin kadar bilgin olsun girişimci değilsen (meslek olarak degil kisisel olarak) 1 lira bile kazanamazsın. İş kollarını genişlet bence.

Şahsen ben:

Bir hanımefendinin danışmanlığı,asistanlığı yapmaktayım. (Her şeyiyle ilgileniyorum)
Instagram keşfet eğitimi veriyorum + Bununla ilgili e-book satıyorum.
Wordpress Optimizasyon hizmeti veriyorum + Site kuruyorum sorunlar çözebiliyorum.
Her ay 1 site yapıyor satıyorum sırf 1-2 site satarak ayda 1500-2000₺ kazanıyorum.

Ayrıca ben 23 yaşındayım ve sadece 1 yıldır bu forumdayım ama tabiki bende kendimi bildim bileli bilgisayar kullanırım.
Hatta ben bilgisayar kullandığım zamanlarda bilgisayar masası yoktu ekranı sehpaya koyar altına da kasayı koyar bilgisayarı kullanırdın.
Hocam genel olarak şöyle bir kafa yapısına sahibim; ya tam yaparım ya da hiç yapmam. O yüzden daldan dala oynamak yerine gerçekten iyi bildiğim konularda hizmet sağlamak istiyorum. Örneğin; ana başlığı instagram olan bir makale ihtiyacında yaratıcı alt başlıklar üreterek 5000 kelimelik bir makaleyi bile rahatlıkla çıkarabilirim. Ama instgram takipçi satın al gibi bir başlıkta 100 kelime çıkarırken bile zorlanıyorum, ter atıyorum. Her alana girmek benim için biraz zorlayıcı olacak. Başlangıçta da dediğim gibi ya tam yaparım ya da hiç yapmam. Yine de söyledikleriniz benim için değerli. Şimdiden bir kaç fikir üretmemde yardımcı oldu. Vakit ayırdığınız için teşekkürlerimi sunarım.