UnPooMKT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Lenovo kullanıcı olarak memnunum ama bana sorarsan ilk olarak ne için kullanacağına karar ver derim. Performans olarak ve kalite açısından tabii ki Macbook derim size. Mac gerçekten bir ayrıcalıktır Uzun süre Macbook kullanan biri olarak ta bunları sana yazdım. İşim gereği bir çok marka model PC kullanmışlığım vardır.

Yukarıda yazdığımı göz ardı etmemeni tavsiye ederim. Yani ne için kullanacaksın bu cihazı?
Performans tabii ki önemli benim için ancak canım istediğinde açıp oyun oynayabilmem lazım. Macbook bu fırsatı pek vermiyor sanırım.

edipyilmaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam 500 GB SSD ve 8 GB Ram takviyesi yapsanız maksimum 1400 tl daha ek masraf yaparsınız ekran kartı paylaşımlı olduğu için rami arttırmak performans açısından sizi tatmin edecektir
pt.com.tr üzerinden bakıyorum ancak takviye imkanı vermiyor sanırım.

Caty adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Koyduğunuz bağlantıları yeni gördüm. O fiyat aralığında ürünleri olmayabilir. Ben benim bilgisayarı 50.000 TL'ye aldım. Bundan önceki bilgisayarında yine Dell Precision serisiydi. Yaklaşık 13 yıldır kullanıyorum bu seriyi. Bundan önce birçok markanın laptoplarını kullandım. Bilgisayar Mühendisi olduğum için inceleme de yapıyorum bilgisayarlarda. Precision serisi, 10.000 TL altı ürün bakıyorsanız biraz zor olabilir. Genelde 10k üzeri fiyatları var diye biliyorum ama araştırmanız gerekir. Birde Precision serisi bilgisayarları son kullanıcıya satış yapan sitelerde bulamayabilirsiniz. Ürünler kurumsal geçtiği için, sağlayıcılara e-posta atıp, fiyat teklifi alıyorsunuz. Ben şu siteden aldım: Kaynak

Genelde hepsine fiyat teklifi sorup, uygun vereni yerinde ziyaret edip, sonrasında alım yapıyorum. Bu cihazları düşünürseniz, size de bu yolu yapmanızı öneririm.
Şimdiden hayırlısı olsun
Hocam konuyla alakasız olacak ama bu bilgisayarlar ne iş için kullanılıyor. Bu kadar yüksek performanslı cihazları sadece sunucu olarak düşünebiliyorum