Merhaba değerli dostlar. Son zamanlarda kesinlikle hiçbir sitem ve sosyal medya sayfamla ilgili detay almayıncaya dek bilgi vermemeye başladım. Neden diyecek olursanız emek vererek oluşturduğumuz platformlarımız daima saldırıya uğruyor ve insanların bazıları ne yazık ki bundan zevk alıyor. Öğrencilere destek amaçlı kurmuş olduğumuz platformumuza ait web sitemizin spam scoreunun 11 olduğunu gördük geçen. Birçok konuda üstlerde çıkan sayfamız güncel tutulmaya çalıştığından ciddi bir problem yaşamadık ancak yavaş yavaş düşüş de gözlemledik haliyle. Bundan nasıl mutluluk duyuyorsunuz?

Bu konuyla ilgili hiç bilgimiz yok ve nasıl azaltabiliriz hiç bilmiyorum. Web sitemiz link çöplüğü vs değil aksina çok kaliteli olması için seçici davranıyoruz. Tanıtım yazılarını da yeni almaya başladık zaten. Destek olabilen olursa sosyal medya sayfamızda reklamını yapabiliriz. Bu platform düzenleyeceğimiz etkinliklere gelir sağlamakta, durum fazlasıyla önemli. Referans olması açısından eski etikinliklerimizi de iletebilirim. Desteklerinizi bekleriz.