🎁 DefiChain (ödüller artırıldı, bunu kaçırmayın) 🎁
🎁 DeFiChain 50$ değerinde DFI Token 🎁
✅ DFI şuan Bittrex, Kucoin, Hotbit, Bitrue, Latoken, Uniswap borsalarında listelidir. ✅
🔊 Son Gün 13 Ağustos 🔊
Ekstra Not: Benim referansımdan üye olanların 50$ depositlerini ben yapıyorum. Bu sayede sadece kayıt olup KYC doğrulaması yaparak 6 ay sonra kullanabileceğiniz 50$ kazanabilirsiniz.
Katılım aşamaları(sırayla yapınız);
1️⃣Aşağıdaki link ile siteye kayıt olun, email doğrulayın ve Kimlik Doğrulama işlemini tamamlayın. (Full tier yani kimlik ve adres doğrulaması yapılacak. (Adres doğrulaması için ikametgah kabul edilmiyor gibi gözükse de utility bill kısmına ikametgah eklerseniz kabul ediliyor)
Kayıt: https://app.cakedefi.com/?ref=837801 (Referans linki ile kayıt zorunlu, aksi halde 50$ alamazsınız) (Referanssız üye olursanız yalnızca 20$ ödül alabiliyorsunuz)
2️⃣Sitede Google2fa aktif hale getirin. Kimlik doğrulama işlemi 1 günde tamamlanacak. Kimlik doğrulaması tamamlanınca en az 50$ değerinde DASH veya DOGE hesabınıza yollayın. (fee oranları düşük)
(Kimlik doğrulaması kısmında adres için ikametgah belgesini utility bill kısmına yükleyebilirsiniz, onun dışında istediği belgeler zaten klasik, takıldığınız yer olursa sorabilirsiniz)
3️⃣Depozit tamamlandığında anında ödül tanımlanacak. Ödül tanımlaması sonrası gönderdiğiniz Coin'i hemen geri çekin. ( Dash coin ile en ucuz fee yatırım yapıp çekebilirsiniz) Referansım ile üye olanların hesaplarına depositi ben yapıp parayı tekrar çekebilirim.
4️⃣Bu ödül olarak verilen 50$ değerindeki DFI coin otomatik olarak 6 ay zorunlu stake edilecek(yaklaşık %100 APY oranı ile). 6 ay sonrası hem 50$ değerindeki DFI, hem de 6 aylık stake ödülü çekilebilecek. Yani ücretsiz şekilde 6 ay sonrasına yatırım yapacaksınız. Bu kez kaçırmayın.
✅ 6 ay önce kayıt yapanlar ödüllerini problemsiz çektiler, çekmeye devam ediyorlar. Unutmayın bu bir airdrop, yatırım yapmıyosunuz, dilerseniz yatırdığınız parayı içerde bırakmayın hemen geri çekin. Ödül otomatik yansıyor. ✅
Ekstra Not: Benim referansımdan üye olanların 50$ depositlerini yapıp tekrar çekebilirim. Bu sayede sadece kayıt olup KYC doğrulaması yaparak 6 ay sonra kullanabileceğiniz 50$ kazanabilirsiniz.
Telegram: jagged4
Whatsapp: 0 546 816 16 25
Benim referansımdan üye olan arkadaşlar akıllarına takılan her şeyi yazabilirler. Ödeme kanıtı konuya fotoğraflı olarak eklenecektir.
REFERANSIM İLE ÜYE OLUP KYC YAPANLAR YAZARSA YAZDIKLARI SIRAYA GÖRE HESAPLARINDA 50$ İŞLEMİ YAPACAĞIM, LÜTFEN KONU ALTINDAN BELİRTİN.