08:00 - Arka sokaktaki inşaat çalışmalarının huzur verici gürültüsüyle uyanıyorum.

09:00 - Masaya geçtim, bilgisayarı açtım işe başlamak üzereyim. Adamın biri arabasını evin önüne çekip son ses müzik açtı.

10:00 - Müşteriyle konferanstayım, anlaşmaya çalışıyoruz. Seyyar satıcı geldi, kamyoneti çekti evin az ilerisine. Bas bas bağırıyor.
11:00 - Makale okuyorum, zaten anlamak zor, karşı komşulardan biri cama çıkıp diğer binadaki komşuya sesleniyor. Baldızının tüm özel hayatını ben de öğreniyorum.
12:00 - Sokakta birinin düğünü var galiba, gelini almaya konvoy geliyor. Evin önünde yarım saat davul-zurna-vuvuzela vs.

13:00 - Domates-biber-patlıcan
14:00 - Zil çalıyor, beklediğim biri olmadığı için açmıyorum. İnatla basmaya devam ediyor. Alt kata misafir gelmiş, kapıyı açmadıkları için benim zile basmış.
15:00 - Eskici, demir alıyor
16:00 - Overlok makinesi ayağıma geldi

17:00 - Çocuklar sokakta top oynuyor, hiçbir itirazım yok. Komşulardan biri çocukların sesinden rahatsız olup öküz gibi bağırıyor.
18:00 - Adamın biri arabasını çekip son ses müzik açıyor, balkondan bir dayı buna bağırıyor müziği kapat diye. 10-15 kişilik kavga çıkıyor. Polis - ambulans ve kapanış.