İyi günler r10 ailesi.Herkese neşeli ve bol kazançlı bir gün dilerim.Soruma geçiyorum.
3 gün önce İnstagram sayfasında beğendiğim bir ürünü whatsapp aracılığıyla kapıda ödemeli olarak satın aldım.120 TL lik bir paket gelecekti.Lakin daha gelmedi bende durumu farkedip satıcıya daha vermediniz mi kargoya vs ? diyince ilk önce satıcı , dağıtıcı görevli adresini bulamamış kardeşim dedi ve ardından bana gönderi takip kodundan sorgula ve şubeye sor dedi.şubeyi aradığımda dağıtımda olduğu söylendi , bende adres teyidi istedim görüşme esnasında farkettim ki adresi doğru yazmışım :/ ama gönderici 02 değilde 12 yazmış neyse.Satıcıya kargoyu almak istemediğimi söyledim oda kargo şubeye geri döndüğünü adres hatası olduğunu söyledi.Şubeye gidip almamı istedi.Bulunduğum ilçeye mng kargo şubesi yok.En yakın şube 50 km uzaklıkta.Burdan da bir kargo almaya gitmeyeceğime göre almayacağımı söyledim.Oda almak zorundasın , iade gelirse fatura size ait bilginiz varmı dedi.Bende almadığım birşeyin ücretini ödeyeceğim bı çok saçma dedim ve güldüm Kendisi bana evet çünkü biz zararı karşılama zorunda değiliz dedi ne zararı varsa artık ve almak zorunda olduğu şeyi “KARGO VE ÜRÜN TEMİNAT ZARARI “ olarak söyledi vr devletin aldığını ifade etti.Ben şimdi bı kargoyu almasam başıma birşey gelir mi ? Bir tazminat talep edebilir mi ? Benim cayma hakkım varmı ? Kargoyu iade hakkı gibi...Zaten adrese gelmedi.Fatura kestimi bilmiyorum bile.İnstagram sayfası sonuçta. İyi günler.
ve şimdi farkettim adresi Ben hatalı girmemişim gönderici yanlış girmiş