hocam kım yanın da duruyor ıse ona daha duskun oluyor rahetlı babannem 98 de öldü 7yasında ıdım benı cok severdı buyuk babam 2015 de öldü 24 yasın da ıdım ıkısınede ALLAH cc rahmet eyleısn çok severdı benı lakın annem sevmezmıs pek babannem ama ne hıkmet ıse en buyuk amcam babannemmın yeğenını almasına rağmen bızı koyde tutmus sımdı herkes oldu mıras geldı kızlar hak ıstıyor ve sadece bıze yuklemısler değısık bısı ısde
amcamlar zamanında ıstımlak olan yerın parası ıle alınan ıstanbuldakı yerdeler lakın kucuk arsa dıye bıze yıkmıslar babamı da çok on planda tutsalar su durum da ben 30 senemı koyde surunerek geçırıp mıllete hak veerırıken yazdan yaza bayram seyran cenazeden cenazeye gelen amcamlar hem hak vermek gıbı bır sorunları yok hem ıstanbulda bır bına da 4 er daıre den 8 daıre yapıp mıs gıbı kendıelrın bakıyorlar çoluk çocukda evlendırdıler oh bızde 30 yasına geldık bekarız kısmetımız de kapalı en ufak bısı yaptık saolsun hemen mıleltın gozune çok gelıyor fındık para ettı onun lafını edıcekler nerdeyse
neyse uzatmaya gerek yok aynı durum etrafım da da var senın benzer durum da kafasına sıkılması gerekn ınsanlar bıle var da neyse
dunya hayatı bunun ahıretıde var herkes hakkını alır elbet