Site adresi: . com (PM)
Site için istenen fiyat: 1750 TL 1500 TL 1250 TL Sitenin açılış tarihi: 2018-08-08
Kategori: Tester Parfüm
Günlük hit sayısı: 3-5
Ziyaretçi kaynağı: takip edilmedi
Domainin yaşı : 3 yıllık
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tamamı
Hosting dahil midir: 1 hafta idare edilir
İnstagram sayfası dahil bot ve Zamanında bir çok sayfaya reklam verilmişti. 26,4K takipçilerdir.
Banlı olduğu sponsor var mı: hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: - Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: : yok
Herkese merhabalar,
2018 senesinde açmış olduğum, daha öncesinde de forum üzerinden de bir çok satış gerçekleştirdiğim sitemi elimde olan bir den fazla proje olduğundan dolayı çok yüksek tutmadan vermek istiyorum.
Site Prestashop alt yapısı kullanmaktadır. Piyasada olan en çok satılan ürünler sitede eklidir. Son belki de 1 sene ye yakın site ile hiç ilgilenilmedi. Sitenin 26.4 K instagram sayfası bulunmaktadır. Sayfa çekiliş + bot + sayfalara reklam verilmiştir. ( sayfada kendi şahsi kullandığım mail var mail ile vermem mümkün değil alan kişi kendime mailini yazması gerekiyor. 0850 li numaram şahsıma ait olduğu için satışa dahil değildir. )
Tester parfümü biliyorsunuz , hemen hemen tüm markaların birebir ürünleri var. Gerçekten iyi kalitede olan ürün grupları ile çalışıyordum. Bu işte ürünler hemen hemen 3 kategoriye ayrılıyor, vasat orta- iyi kalite. Ben iyi kalite satıyordum. Zira müşteri aldıktan sonra üründen memnun kalmalı 2. 3. Siparişini geçmelidir. Uzun zamandır satış yapmıyorum öyle atıl köşede duracağına bu işe girmek isteyen bir kişiye vesile olacağını düşünüyorum.
Tamamen dropshoping mantığı ile çalışıyordum. Sipariş geldikten sonra tedarikçiye bilgileri atıyorum. O ürünü kargoya veriyor. Ürünlerin şuan sanırım fiyatı 75 TL. Satış fiyatı ben 139-149 TL bazı yüksek ürün gruplarında daha fazlaya satıyordum. + Kargo bedelini müşteriye ilave olarak belirtiyordum. Tedarikçi bilgilerini alan kişiye göndereceğim. Kar marjını arttırmak istenirse kendinize stokta çekip ürünü sizde kargolayabilirsiniz. Fakat ben bu sistemi tamamen pasif gelire, az emek gücü şeklinde düşünerek çalışıyordum.
Bir ara instagram üzerinden güzel satışlar vardı . Sayfalara reklam vererek günlük 4-5 satış oluyordu. Hemen hemen 300-400 TL bir para kazanıyorduk. İnstagramı hareketlendirip, cloaker ile reklam açmayı bilenler Güzel sağlam reklam verip, güzel ilgilenirse işin potansiyelini çok büyük. Elimde gerçekten çok proje ve işler var, benimle çalışan arkadaşlar biliyordur. 😊
Konuya tüm şeffaflığı ile detayları yazdım. Yine de sormak istediğiniz bir şey var ise baş tacısınız.

Her şeyi ile hazır bir sitedir. Kime kısmet ise hayırlısı olsun.
Herkese hayırlı işler.