3 yıldır tanıştığım, ve farklı şehirde okul okuduğumuz, kız arkadaşımın yaşadığı şehire yanına geldim, ve 600 kilometre yol geldim.

geleli 4 gün oldu ve 3 gün daha geçirme planım vardı

Bu akşam dışarıya yemek yemek için çıktığımızda,

“Hayatımda geçirdiğim en kötü 4 gün buydu” cümlesini duydum kendisinden ve 600 kilometre yol gelmiş bir insana bu cümlenin söylenmesinin verdiği hayal kırıklığını hiç bir cümle ile aktaramıyorum sizlere

bunu söylemesinin sebebi şu;

İlk geldiğim gün bir mekana gitmiştik, yakın arkadaşı; “Aranızda bir ilişki mi var?” diyerek bir soru yöneltti benimine, o da “Sadece arkadaşız, hep öyle kalacak” diyerek tanıttı ve ben bu duruma gülüp geçtim, gecenin ilerleyen saatlerinde ise oturduğumuz mekanda bakışarak bir kadınla tanıştım ve dışarıya birlikte çıktık.

“Sadece arkadaşız, hep öyle kalacak” cümlesini kuran bir insan neden sizce bu duruma sinirlenir veya gerilir? Sonuçta arkadaş değil miyiz ben istediğimi yapabilirim herhalde

ayrıca her ne olursa olsun gelen misafire, “Hayatımda geçirdiğim en kötü 4 gün” demek yakışır mı ki bir insana?

Şuan halen daha onun yaşadığı şehirdeyim ve 2 saate dışarıya çıkacağız, sizce çok fazla bu konuyu uzatmadan basıp aracıma gitmelimiyim? Yoksa bir veda edip mi gitmeliyim?