Merhaba arkadaşlar. Denediğim kadarıyla hemen hemen sınırsız sayıda hesap açabiliyorum. Kendi işlerimde kullanacağım bir panel yapmak istiyorum ya da hazırda varsa o da olur (takipçi gönderimi vs tarzı işlemler) fakat userların kapanmaması için ya da doğrulamaya düşmemesi için gereken önlemler nelerdir acaba? Proxy sistemi mi yapmalıyım? Bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.
Burada kendi datası olan var mı sanmıyorum çoğu bayinin bayisi
bayinin bayisinden ziyade ana sağlayıcının bayisinin bayisinin bayisi diye uzayıp gittiğinden bu bilgiye forumda ulaşabileceğinizi sanmıyorum
Ana sağlayıcılarda sorsan ana sağlayıcı işte.
Forumda herkes ana sağlayıcı
Evet hocam sağlayıcı bulmak çok zor. Kendi yazılımım var özel olarak yazdığım fakat fake feedback olayını henüz çözemedim. Hesaplarda takip beğeni engeli olmadığı halde instagramdan dönen yanıt o şekilde oluyor.
Proxy olmazsa olmaz diyebilirim mutlaka şart takipçi beğeni vs atamazsınız atsanız bile düşük miktar ondada data patlar hemen onun haricinde sağlam bir yazılıma sahip olmanız gerekiyor.
Bahettiğim yazılımı beta testiyle yayına aldım. Test edebilirsiniz hocam konu aşağıda.
https://www.r10.net/instagram/290656...-128293-a.html