Pos ile geleni muhakkaktır bildirmelisiniz , pos firmaları her ay düzenli olarak maliyeye bilgi aktarmaktadır. Kripto ile aldığımız çok önemli değil
Hocam öyle bir şey var ise sıkıntı ya. Öğrenciyim, zaten kazandığım para çok değil. Üstüne buna ekstra olarak vergi de verirsem bir anlamı kalmayacak. Pos firmaları komisyon keserken, bize gelen paranın vergisini de ödemiyor mu?
A kişisi 100k kazanır bişi olmaz sen 500 kazanırsın bişi olur, bunlar hep şans işi hocam birazda. Ama yasal olarak akzandığınızı vergi vermek zorundasınız
Anladım, teşekkürler.
Merhabalar hocam,
ilerde bi şirket vs kurumsal olmayı düşünürseniz eğer hesabın elinize geçmiş paraların kontrolüne bakıldığı diye birşey duymuştum. Eğer aklınızda öyle bir plan yoksa olmaz

Tabiki o gelen kazançlar yükseldikçe fark ediledebilir.
Yani şuanlık öyle bir düşüncem yok ama gelecekte belki olabilir. Teşekkürler bilgi için.
2k paranın nesini vericeksin başkasının milyonunu silip senin benim parama göz dikerler
Valla hocam maalesef öyle ya. Kimlerin kimlerin milyonlarca lira vergi borçları siliniyor. Ben 19 yaşında öğrenci adamım. Şu kadarcık kazandığım para için de vergi vermem gerekiyorsa vay halimize.