Yaklaşık 6.yılımı geride bıraktığım, normal de hosting firmaları mağdur eder ama burayı genellikle ben mağdur edip zora sokmama rağmen her türlü yardımı hiç bir zaman esirgemediler. En son çalıştığımız bir firmaya reseller almıştık adamlar süresi dolunca iptal ettiler, yedek de almamışlar tabi. Kendilerinden rica üzerine hemen sistemi geri getirdiler ( üstünden zaman geçmesine rağmen ). Beni de 1-2 haftalık tekrar iş yapmaktan kurtardırlar.
Bugünde kendilerine VDS yükselttirmesi yaptırdık VDS-7 paketine geçtik. Maşallah siteye girer girmez açılıyor. Aldıkları parayı sonuna kadar hakkeden bir firma.
KESİNLİKLE ALACAKLARA TAVSİYE EDERİM. Sitemiz: https://www.hunerhediyelik.com Bunun aynısından 4 e ticaret sitesi var ve bloglar. Size teseşşkür ediyorum @webtasarimcom; @Akwebhostingi;
Fatih bey güzel düşünceleriniz ve mersajınız için teşekkür ederim
Uzun yıllar memnuniyetle çalışmak dileğiyle.
Buyuk ihtimalle mesajim silinecek ama
Yanlis anlamayinda vds 7 dediginiz paket 370 tl aylik bir zahmet hizli olsun zaten. Ayrica ben yilligi 120tl olan hostingler de bu kadar hiz aliyorum.
Bence onlar size tesekkur etmeli aylik 370 tl verdiginiz icin.
Teşekkür konularında bile sabote edilmesine artık anlam veremiyorum.
2 gün önce yine forumda bir firmadan
1100 TL ücret ile dedike sunucu (fiziksel sunucu) hizmeti alan ve
3-4 aydır neler çektiğini gizlilik sebebiyle anlatamadığımız bir müşterimize hizmet verdik.
Yani bu tür konular para ile değil memnuniyet sebebiyle açılıyor ki konu sahibi müşterimiz zaten bir çok hususta memnuniyetini dile getirmiş.