lookout adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sorum şu; ben digitalocean'ın otomasyonu ile ghost kurulumunu yapsam ve daha sonradan ghost'un dosyalarına sunucu üzerinden erişmeye çalışsam erişebilir miyim?
Cevap: Evet. FTP programlarını kullanarak root kullanıcısı ile sunucudaki tüm dosyaları görebilirsiniz.

Yoksa digitalocean ghost'u bir imaj dosyası olarak mı kaydediyor?
Bilmiyorum

Aynı şekil, erişebileceğim bir veritabanı görüntüleme sayfam olacak mı?
Bilmiyorum

Yani demek istediğim ben bu şeyi kontrol edebilecek miyim? Yoksa sadece ghost'un admin paneline erişebileceğim bir link mi olacak elimde?
Bilmiyorum

Çünkü ghost'un yönetim paneli biraz kısıtlı özelliklere sahip olduğu için çoğu zaman kaynak dosyalarına erisebilme ve üzerlerinde oynama yapmam gerekebilir. Ayrıca digitalocean üzerinden bu şekilde bir kurulum güvenli midir?
Evet

Ayrıca

Cyberpanel tavsiye ederim. Kurulumu ve optimizasyonu oldukça kolay ve yeterince kaynakta var. Ücretsiz olması ve openlitespeed ile kullanılabilmesi de ayrı güzellik.
CyberCP yedek patlatıyor, 7 kere full yedekleme yaptım db dumplar boş çıktı o gün XXXXTL zarar ettim cyber'a güvendim diye.
Cyber zaten biraz sakat bir paneldi(güvenlik ve stabilite) ama o olaydan sonra(5 ay oluyor sanırım) tüm müşterilerimi farklı panellere/yapılara geçirmeye başladım.