Merhaba Arkadaşlar,

2,5 yaşımdaki oğlum için 1 ay kadar önce Ikea Fırsat bölümünden aldığım ekteki resimdeki karyolayı satıyorum.

İşine yarayacak birisinin kullanmasını çok isterim. 4 yaş ile 16 yaşa kadar çocuklar kullanabilir.
100kg ya kadar taşıdığını belirttiler. Çok sağlam bir ürün.

90 x 200cm yatak konuluyor üzerine.

Demonte olabiliyor, ben demonte olarak CLIO 3 HB aracımla mağazadan eve getirdim.

Fiyat : 500 TL (Baza ve latasını bu fiyata aldım, aldığım fiyata veriyorum)
Yer : İstanbul, Sarıyer

Normalde ürünün sıfır fiyatı 2.500 TL ' dir. ** Yatak hariçtir, yatağı 15 gün önce aldım hiç yatmadı oğlum Ikea'ya iade etmeyi planlıyorum.
Alacak arkadaş varsa yatak parasını öderse (699 TL) kendisine faturasıyla birlikte yatağı da verebilirim.

Çocuğu olan ve yatak almayı planlayan arkadaşlarımın kaçırmamasını öneririm.

Neden satıyorum?
Oğlum 2,5 yaşında çok haraketli bir çocuk ve yatarken düşer diye korkuyorum, bu yaş için düşündüğümüzden yüksek geldi (yerden 67cm yükseklik var yatak dahil) .
Üzerinde hiç yatırmadık oğlumu daha.

Neden ucuz?
Ürünün çekmeceleri yoktu, ufak tefek çizikleri ve görünmeyen bir kaç yerinde iskeleti etkilemeyen zararsız çatlağı vardı.
Çatlaklar 20 tl lik ahşap macunu ile çözülüyor. İsteyene detaylı resim atarım.

Çekmeceleri Ikea' dan alıp tamamlamak isterseniz 900 TL ye alabilirsiniz.
Ama isterseniz daha ucuza bir marangoza 2 tane büyük veya 4 tane orijinali gibi çekmece yaptırabilir veya plastik oyuncak kutuları koyabilirsiniz.
Ben çekmece yaptıracaktım, kullanmadığımdan yaptırmadım henüz. Alalı daha 1 ay kadar oldu olmadı.

Ikea parça satmadığından ürün bedelinin %40 civarına satıyor parçaları çünkü sıfır yatağı bozuyorlar.

Resimler: