İlk yarının en iyi iki oyuncusu olan Babel ve Van Aanholt'u çıkarıp Ömer Bayram ve Arda'yı almasının tek bir mantıklı açıklamasını yapabilene yeni sezon forması alacağım.

Fatih TERİM'in eline şu son 2 sezonda 50 tane oyuncu geçmiştir. Hepsi mi sıkıntılıydı? Bu takım yan top ve geri pas dışında bir oyun oynayamıyor mu? Yanına almış sözünden çıkmayacak 2 tane çakma antrenör, ben takım yönetiyorum diyor. Gerçek bir yardımcı antrenör bile alamıyor söz dinletemem diye.

Mustafa Cengiz'i zerre kadar sevmezdim ve gitmesine çok mutlu oldum. Tek bir şeyi doğru yaptı, oda yeniden başkan seçilirsem Fatih TERİM ile çalışmam sözüydü.

Gelelim Muslera'ya... Şimdi Fatih TERİM'ciler olduğu kadar, başımıza bir de Muslera'cılar çıkmış. Bu adam son 4-5 sezonda kaç tane avrupa maçı kurtardı? Peki aldığı maaş ney? PSV'den fark yememizin sebebi %100 Muslera'dır. Bu maçta o penaltının sebebi de %50 Muslera'dır. Galatasaray'ın acilen Muslera'dan kurtulup yerli bir kaleci bulması lazım. Avrupa'da 4 sezondur, ligde 2 sezondur Muslera diye bir şey yok. Bu kulüp hayır kulübü değil ve Muslera'da bir Taffarel değil.