Hocam merhaba konuyu okuyup anlamaman imkansız diyebilirim. Yinede sana yardımcı olacağım.
Teknoclouds firmasında yer alan domainler azure firmasından kayıt edilmiştir. Daha sonra azure bunu farkediyor ve sistemi kapatıyor. Mail adresinize transfer kodu gelmemişse ve panelinizde domainlerin yanında none yazıyorsa durumunuz sıkıntılı.
Whois bilgileri değişmiş ve azure bu konuda yardımcı olmayacaktır. Domainlerin 60 günden yeni ise kurtarma şansın var. 60 GÜNDEN Eski ise alt kısımdaki şeyleri uygulaman lazım. Firma sana dönüş olacak domainleri bir firma aracılığı ile yüksek ücret ile satacaklarını belirtecek. Whois doğrulaması olmayan domainleri transfer etmiyorlar.
We have an update for the domain/s in question which are registered with Teknoclouds. To maintain continued operation of the domain, we will be moving the domain/s that we have verified to be related to TeknoCloud to DomainsPricedRight.com. Domain/s that have been transferred to another registrar will not be affected. Some domains are still in the process of being moved, but they should be done by next week. If you are the owner of this domain, you may be able to retrieve it by visiting changeupdate.com or calling 850 390 75 46 between the hours: 9:00 - 19:00, Sunday through Friday. We would recommend you to start reaching out next week after they have been moved.
Domainlerini kurtaramayan arkadaşlara kötü bir haberim var. Domaini tekrar size satacaklar.
Azure ve diğer firmalar başından atma peşinde.
Teknoclouds sahibi Bayram Konocoğlu karaktersiz bir insan olduğunu müşterilerini tehtid ederek gösterdi.
Bu saatten sonra ne azure veya diğer firmalarda yardımcı olmayacaklar.
Belirtildiği gibi, etki alanını size taşıyamayız, çünkü bu etki alanlarındaki iletişim bilgileri size ait değildir. Bunun için özür dileriz, ancak şu anda bu alanları Size sunmamızın bir yolu yoktur. Tüm taraflarla daha fazla görüştükten sonra, bu durum nedeniyle sahibine geçersiz iletişim bilgileri içeren alanlar almak için geçerli bir yol bulduk. Alan adı geçerli iletişim bilgilerine sahip değilse, etki alanlarını sahiplerine ulaştırmamıza yardımcı olmayı kabul eden Afternic ile bunu tartıştık. Herhangi bir müşterinin talebi üzerine, bu alanı kendileri veya bağlı kuruluşlarından biri aracılığıyla satın almanız gereken Afternic'e satabiliriz. Bu ideal değildir, ancak Azure veya Teknoclouds iletişim bilgilerine sahip oldukları için iletişim bilgilerini doğrulayamayanlar için mevcut olan seçenektir. Onları biz Afternic satılan olması için bir istek koymak için bize ilkeederseniz, onlar kendi sistemine dayalı etki alanının değerini şarj edilecektir. Diğer tek seçeneğiniz, etki alanının süresi doluncaya kadar beklemek ve etki alanı tekrar herkese açık hale geldiğinde süresi dolmuş açık artırmalar yoluyla satın almaktır.
Onlarca alan adım vardı ve %70-80 ini kurtardım ama içlerinden sadece 1 tanesi benim için önemliydi. Tekno denen firma ödeme yaptığım faturam olduğu halde, birde kampanya vs değil normal reg fiyatından yenilediğim halde domaini yenilememiş. Alan adım parkta kaldı, azure ile görüştüm sorunu çözeceğiz deyip 15 gündür resmen oyaladılar ve alan adı godaddy açık arttrımaya düştü. İşin en garip tarafı ise bu kadar Şeref-sizlik içinde alan adım anlamsız tireli olmasına rağmen biri teklif vermiş. Yani işin sonu rezillik diz boyu.
Alan adıma bir yabancının teklif verme ihtimali çok düşük, hem uzun hemde tireli. İnsanın aklına bir çok şey geliyor ama, hakkıma girenin Allah iki yakasını bir araya getirmesin bu dünyada. Yeniği içtiği ailesinin boğazından geçtiği geçeceği herşey HARAM ZEHİR ZIKKIM OLSUN!!!