Riski var mı ? En az yüzde kaç verirseler kabul edeyim coinleri onların cüzdanına göndermek zorunda mıyım bu olayı bilmediğim için soruyorum
Elime nakit para geçtikçe coin alıyorum şuan elimde yüklü miktarda baya var boş boş durmasında istemiyorum
Staking eğer resmi bir şekilde coin sahibi şirket tarafından da onaylaniyorsa tıpkı coinlist gibi Mina coin onaylıyor coinlist de büyük bir kuruluş o yüzden sıkıntı yok güvenilir ve risk yok zaten yapan arkadaşlarım var o yüzden risk oranı çok düşük ama tekrar uyarıyorum resmi olarak bir haber olmadıkça güvenmeyin staking veren yere. Evet göndermek zorundasınız çünkü sadece o staking veren site kendi hesaplarında bulunan coinlere staking hizmeti veriyor.
Şunu da tavsiye ederim yeni çıkan coinlere çıktıkları gibi bir miktar atmanızı tavsiye ederim çünkü her türlü min 3x yapıyorlar bazen 1200x yapan da çıkıyor ama o şans neyse hotbit, gate.io gibi borsalarda çok yeni çıkan coin oluyor ufak miktarlar atarak kazanç sağlayabilirsiniz.
Misal kendim geceleri kripto borsa ile uğraşırım çok düşük oynarım. Mesela geçen gecelerde 40 TL yi sabaha kadar yeni çıkan coinler içinde oradan buraya şuradan buraya şeklinde yaparak 100 TL yapıp günlük harçlık yaptım kendime çünkü yeni çıkan coinler çok hareketli bir saat içinde kar verebiliyorlar.
Tabi beklemek de mümkün 2019 yılında bir abim 650 TL lik Hot alıp 2021 mart ayında 23.860 TL olarak bozum yaptı, tabi bunu da bilmek lazım