Herkese merhabalar, uzun süredir buralarda yokum konuyu elimden geldiğince okumaya çalıştım ama sonuca ulaşamadım.
Eskiden reseller azure olarak görünüyordu, şimdi böyle (DomainPricedRigh) olmuş. TK üzerinden dışarıya transfer denedim, aradan uzuun bir zaman geçti ve hala "Lütfen Bir Önceki İşlemin Dağılmasını Bekleyin! Bu İşlemin Tamamlanması 24 Saat Kadar Sürebilir" hatasını alıyorum, son durum hakkında bilgilendirecek olanlar varsa sevinirim.
Hocam merhaba konuyu okuyup anlamaman imkansız diyebilirim. Yinede sana yardımcı olacağım.
Teknoclouds firmasında yer alan domainler azure firmasından kayıt edilmiştir. Daha sonra azure bunu farkediyor ve sistemi kapatıyor. Mail adresinize transfer kodu gelmemişse ve panelinizde domainlerin yanında none yazıyorsa durumunuz sıkıntılı.
Whois bilgileri değişmiş ve azure bu konuda yardımcı olmayacaktır. Domainlerin 60 günden yeni ise kurtarma şansın var. 60 GÜNDEN Eski ise alt kısımdaki şeyleri uygulaman lazım. Firma sana dönüş olacak domainleri bir firma aracılığı ile yüksek ücret ile satacaklarını belirtecek. Whois doğrulaması olmayan domainleri transfer etmiyorlar.
We have an update for the domain/s in question which are registered with Teknoclouds. To maintain continued operation of the domain, we will be moving the domain/s that we have verified to be related to TeknoCloud to DomainsPricedRight.com. Domain/s that have been transferred to another registrar will not be affected. Some domains are still in the process of being moved, but they should be done by next week. If you are the owner of this domain, you may be able to retrieve it by visiting changeupdate.com or calling 850 390 75 46 between the hours: 9:00 - 19:00, Sunday through Friday. We would recommend you to start reaching out next week after they have been moved.