Yanan ormanlara, onun içinde yaşayan canlılara, orman yangınlarının sebep olduğu yerleşim yerlerine sıçrayan yangınlara, o yerde yaşayan insanlara, onların mallarına varsa evcil hayvanlarına, ağaçlarına, çiçeklerine, böceklerine üzüldüğüm için ben de aynı tag'de paylaşım yaptım. Anayasal hakkımı (25 ve 26) kullandım. Ben bu ülkenin vatandaşıyım. Aynı zamanda bu dünya üzerinde yaşıyorum. Bu ülkede siyaset yapan kimseye siyasetinden dolayı saygı duymuyorum. oy kullanmıyorum. herhangi bir siyasi parti, terör örgütü üyesi değilim. Ülkemi seviyorum. Tek amacım 6 gündür söndürülemeyen yangınların bir an önce sönmesi ve zararın mümkün olan en kısa yerinden dönülmesi. Üfleyerek yangın söndürülmediğine göre, bundan daha tabii bir istek olabileceğine inanmıyorum. Benim istediğim yardım, devletimizi "aciz" göstermez. Öyle ise biz neden durmadan başka ülkelere, onların vatandaşlarına kendi ülkemizde yardım ediyoruz?
Bunun için soruşturma açacaklarmış? Açmazlarsa ahım kalır. Hiç kimseden korkmuyorum. Kimsenin siyasal varlığı yada yokluğu beni ilgilendirmiyor. Hayatımda zerre kadar önemli bir yerleri yok.