Merhabalar, öncelikle şunu belirteyim ben çip mip olaylarına inananlardan değilim.
Aşının koruyuculuğundan da eminim. Benim aklımda sadece tek bir soru var. Ondan öncesinde de şöyle bir durum var; aşı olanlar da varyant veya değil yakalanıyorlar. Sadece aşı hafif geçirmelerini sağlıyor. Buraya kadar tamam.
Fakat merak ettiğim şey bu covid süresince değil de bundan 10 yıl sonra ne olabileceği.
Bu aşı özellikle biontech zaten mRNA'ya etki eden ve yerleşen ve DNA üzerinden vücudumuza covidi tanıtıp savaşmasına şartlandıran bir zımbırtı değil mi? E bu benim DNA ne iş bunu sorguluyorum. Yani tamam koruyor eyvallah da bundan 3 sene 5 sene 10 sene sonra ne gibi etkileri olabilir vücudumuzda bunu kimse bilmiyor. Bilemez de zaten. Kimi doktor çıkıp aşınızı olun her şey iyi diyor kimisi de çıkıp bu aşıları size yaptıkları için 1 2 seneye sizden özür dileyecekler diyor.
Ek bir konu da isteyen yaptırıyordu şimdi her yere yasak gelmeye başladı. AVM falan umrumda değil de ben kampüse giremeyecek miyim dersime gidemeyecek miyim hayırdır yani