BFK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her şey çok güzel tema, sistem vs. ben de alım yapmak istiyorum ama güvenlik kısmı beni biraz düşündürüyor.

Normalde bir yazılımın zaten en azından belli başlı güvenliklere, müşteri gizliliğine sahip olması gerekiyor. Eğer bir e-ticaret sitesi ise bu daha önemli.

Bunu ek bir paket olarak alınmalı mı bilemiyorum, o şekilde almazsak bu sefer de müşteri, yönetici gizliliği kalmıyor.

Yani Premium pakette 3 özellik ekstra verilip 200 TL koyulmuş, ancak bu özelliklerin her biri 300-400 TL ayrı yapılırsa. Tabii ki tema ve emek sizin yanlış anlamayın baltalamak için yazmıyorum, ancak fiyat açısından bir revize gerekli gibi düşündüğümden yazdım.

En azından standart pakette güvenlik olmasının iyi olacağı düşüncesindeyim. Yine de iki paket arasında bir tercih yapıp alım yapacağım.

İyi satışlar dilerim.
ek paket değil premium paketi alarak içerisinde güvenlik paketine de sahip olabilirsiniz. Çok üzerinde durulacak bir konu gibi durmuyor Çünkü premiumda bulunan paketlerin fiyatı normalde zaten yüksek. Özellikle güzel bir indirim yaparak herkes sahip olsun diye premium paketi çıkardık