Merhabalar herkese,
Türkiye'de bilindik e-ticaret pazar yerlerinde mağazalarımız var ve bu mağazaları bir entegrasyon sistemi ile ortak yerden yönetiyoruz ayrıca firmamıza ait bir web sitemiz mevcut buradan da satış yapıyoruz buraya kadar her şey güzel fakat, hizmet verdiğimiz sektör gıda olduğu için çoğu pazar yeri gıda sektöründe varyant sistemini tam oturtamamış veya yok. Kendi kullandığımız web sitemizde ise WooCommerce alt yapısı olduğu için kolaylıkla varyant sistemini oluşturabiliyoruz.
şimdi sorun şu;
1-Pazaryeri entegrasyon sistemi ve diğer bilindik pazar yerlerinde ürünler varyantlı yüklenmemiş ve ben buradan direkt ürünleri çektim WooCommerce'e ürünleri yükledim, bu nedenle ürünler varyantsız bir şekilde yüklendi ben bunları kolay bir şekilde nasıl varyantlı hale getirebilirim pazar yeri entegrasyon sisteminin varyantsız sistemine dokunmadan
belki olabilir dediğim yol;
Ürünün içerisine 3 adet buton ekleyip(1kg, 500g, 250g) bunlara ilgili ürünlere link vermek ama işin hamallığı olur
Ben opencart'ta bu işi şu şekilde yapıyorum (stok numaralarını eşitliyorum barkodları farklı oluyor. Bu şekilde bir kişi ürünün içine girdiği zaman aynı stok numarasına eşit ürünler geliyor, açılan sayfadaki ürün hariç.) Sonu itibari ile her ürün ayrı sayfada ama ürün içine girince varyant varmış gibi görünüyor.