Şimdi değerli hocalarım. 5 gündür gram uyku uyuyamadım. Aslında cümle kurmam da mucize başlık biraz değişik olduysa affedin.
Benim şöyle bir problemim var. Mesela çay bardağını küçük kardeşinizin/küçük kardeşimin taşıyabildiği bardağı ben taşıyamıyorum elim yanıyor.
sanırım bunla bağlantılıdır ki normal bir insanın rahat edebildiği veya uyuyabileceği ortamda da sıcaklığı aşırı hissediyorum ve inanılmaz yanıyorum, boğuluyorum şimdiki gibi
Şuan tüm mahalle uyuyor bende sabaha kadar yine uyku yok üstelik sabah doğan güneş daha da berbat ediyor. Hoş şuanda da 29 derece %81 nem var.
Arabada yatıyorum şuan.
Bunla ilgili doktorun da elinden bir şey gelir mi bence gelmez. Eskiden daha azdı bu sorun. Sanırım yaş ilerledikçe artıyor. Napacam bilmiyorum ilerde.
kusura da bakmayın arkadaşlar bu başlığı açarken harcadığım 10 dk da bi servet benim için boş boş arabanın tavanına bakmaktan iyidir.