BoldPilot05 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
4 yıllık ilişkim bahsettiğiniz sebepler üzerine bitti her telefonla aradığımda en fazla 10 dk. Konuşabiliyorduk daha sonra daha fazla olmayacağını söyledi ve bitirdi. İzin gününüzde alın karşınıza sakin bi şekilde konuşun yoksa ön gördüğüm ve anlattığınız kadarıyla bu ilişki fazla yürümez.

( Kendime not tarzında bir yazı; Hiç kimseyi kendinden fazla önemseme, ilk önce kendini önemse ve kendini sev. Elbette güzel şeyler yaşadım onunla ama buraya kadarmış artık yeni bir sayfa ile kendi yoluma bakmam lazım. )

İyi forumlar
Gerçekten şuan onu düşünmüyorsanız bu kadar pozitif yaklaşıyorsanız, Sizi tebrik ederim hocam 4 Yıl Sonuçta Mahsuru yoksa ayrılma sebebi neydi hocam? Ve ayrıldıktan sonra hiç aramadı mı ? Geri dönmek istemedi mi ? Hayatında başka biri var mı?