Peki tamir olur mu? Tahmini ne ücret çıkar acaba? Tecrübesi olan var mı?
Garantiye girmez. Sigortası olsaydı onarım yapabilirdiniz ama yoktur muhtemelen.
Normal de kullanıcı hatası derler ancak müşteri memnuniyeti adı altında belki yardımcı olabilirler denemekten zarar gelmez hocam.
Kullanıcı hatası hocam, garanti kapsamına girmez.
benimde telefonum böyle oldu gittim 1.5k ekrana para verdim
Durup dururken kırıldı, sıcaklıktan dolayı fotonlar fışkırmıştır falan diye kafalarını ütüleyin. Hiçbir dev şirket 2-3 bin lira için sinirli müşterisi ile tartışmak istemez. Hatta üzerine gidin, ya 5 yaşındaki oğlum yaralansaydı falan diye

)
Hocam merhabalar öncelikle geçmiş olsun. Normalde kullanıcı hatası derler ama müşteri memnuniyeti için onarım yappabilirler.
yıl 2014 her ne kadar tavsiye etmesem de kayınçoyla canlı bahis oynuyoruz. öyle bir haddeye geldik ki son paramız!! takımımız 1 gol atsa yetiyordu. bil bakalım ne oldu. ATAMADI!!! o an sinirle kemerimi çıkarıp televizyona öyle bir vurdum ki garibimin feleği şaştı. haliyle öfkeyle kalkan zararla oturur. o günkü maliyet yaklaşık 3 bin lira civarıydı. her gidi günler hey. fotografları görünce bi an aklıma o geldi. sorunun cevabına gelince hocam bilerek yapılan hiç bir şeyden garanti sorumlu tutulmaz. bilmeyerek bile yapsan gene ödemez. welcome to turkey!