Süper devam ediyor musunuz şuanda merak ettim. aslında bizde bir kazanç elde etmek amacı ile değil sadece bu videoları çekerken izleyip özendiği kişiler cocuklar veya bu imkanların uzak olmadığını isterse her zaman herşeyi başarabileceğinide aşılamak istedik. Çünki izlerken diğer çocukları onları özenme veya gördüklerini isteme gibi durumlarıda gözledikten sonra aslında bak onların yediği veya yaptıkları çok özel değil bunu sende yapabiliyorsun. vs vs çok uzun oldu yani herşey çok daha iyi olması adına
Aslında bizim başlamamızda öyle oldu hocam. Çok severek izliyordu youtuberları özenip hevesleniyordu. İstersen sen de yapabilirsin dedik. Şuan hala kendi kendine devam ediyor, hatta her video da 1000 like bekliyorum diyor ama tabi öyle abonesi falan yok. Ama etrafta ben youtuberım, fenomenim, proyum diye dolanıyor o ayrı mesele 😊 sonuç olarak o mutlu biz mutluyuz zaten o da bize yetiyor 😊 başkalarında introları görünce kendi intro yapabileceği site falan bulmuş kendi yapıyor introsunu videosuyla birleştiriyor bunu da büyük bir gururla yapıyor 😊 tabi sürekli denetliyorum yine kimlerle diyalog kuruyor, yorumlaşıyor, kimin kanalına abone olmuş vs. yaşları küçük neticede kötü bir durumla karşılasın istemem.