Kaystros adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sözleşmeyle olmaz o iş, usulsüzlük burada başlıyor zaten. Madem o dairenin yasal sahibiydi babanız o zaman kat irtifakı tapusu yaptırması lazımdı. Bu tür düzenlemeler zaten ************** olmaması için var. Üstelik daire 6 senede bitmedi sanıyorum, madem bu gibi bir durum var, olay gerçekleştiği anda çağırıp adamı, "başımıza bu geldi, al paranı" deseydiniz şimdi daire 400 bin oldu diye düşünmezdiniz. Hemen o an adama parasını verebilirdiniz. Bu da bir seçenek, değil mi?
Hayır hocam daire sattığımız andan 6 ay sonra tamamlandı hazır haldeydi olay 6 sene önce oluyor zaten ve kendisi fetodan alındı oğluda alındı savcılık okurken bir süre içeride yattı o zamanlar fetodan dolayı üzerine almak istemedigi gayet açık net ve şimdi bu bunun peşine düşüyor bizimle irtibattaydi biz kendisine bundan önce parasını vermeyi istedik yok dedi ben çözerim mutahitle konuşuyorum falan dedi mutahit ama daireyi sattığını söylüyor ama bu adam ne diye bize geliyor muhattap olacağı kişi ben değilim biz değiliz ama biz 80 binide teklif etmeyebilirdik lakin 80 binini vereceğimizi söyledik parayı kabul etmiyor dava aç mahkeme karar versin diyoruz onu kabul etmiyor hocam biz bu durumda sizce ne yapabiliriz ?