ByBeRKeM.CoM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Niye böyle şeyler yaparsınız ki anlamıyorum. Listedeki lerle 2 kişi 2 hafta sanki 3 öğün karnını doyurmuşta bide kalmış gibi davranıyorsunuz. Aldığınız ıvır zıvır bir 3ü 1 aradaya TL cinsinden 5 TL vermişsiniz. 15 Gr lık nutellaya 18tl vermişsiniz.

Ayıptır bukadar vatanımızı köyülemeyin tamam ekonumik kriz vardır. Asgari ücret yeterli değildir ama ülkeniz için ne yaptınız da burda bunları paylaşıyorsunuz.

E basiti paylaşımınızda KDV %21 alınmış bizde gıda %8 ama bizde devlet herşeyinize ortak Avrupa'da değil demi...

Bukadar özenmeyin özümüze sahip çıkın eğerki bu ülkede hükümet yanlışsa sistem yanlışsa mualifet yanlışsa elinizi siz taşın altına koyun siz kendinizi düzeltin ülkesini saçma sapan şeylerle küçük görerek laf söylemeye çalıştığınız kişilerden farkınız kalmaz.

ÖNCE SİZ KAPINIZIN ÖNÜNÜ TEMİZLEYECEK KADAR DOĞRU BİR VATANDAŞ OLUN SONRASINDA SİZDEN SONRAKİ NESİLLERE VATANINI KÖTÜLEMEK YERİNE NASIL DÜZELTECEĞİNİZİ AŞILAYIN...

Tartışma için yazmadım hiçbir şekilde cevap vermeyeceğim sadece fikrimdi.
Kafanız karışık galiba hocam? orada yağ da var işinize geleni niye yazıyorsunuz? 15 gr nutella demişsiniz 8 parçadan oluştuğunu hatırlatmak isterim 15X8 olarak düşünmelisiniz. Alkol tüketen biriyim oradaki alkol fiyatlarını atsam bu söylediklerinizi söylemessiniz, benim başka ülkeleri övdüğüm yok bu aldıklarımın aynısını türkiyede almaya kalkıyım 1,49 euro'ya aldığım yağ burada 35 TL'den başlıyor siz neyden bahsediyorsunuz? %21 kdv alınmış diyorsunuz keşke buradada %21 kdv alınsada fiyatlar bu şekilde olsa Tabikii özeneceğim oraya pasaportum gidiş dönüş biletlerim 1 hafta havuzlu otelde konaklamam dahil 3500 TL masrafım oldu gidip tüm ülkeyi gezip döndüm. Burada en ufak tatile çık 3500 TL'yi 1 hafta sadece eve veriyorsunuz istanbul da dışarı çıkıyorum kız arkadaşım ile böyle kekoların olmadığı nezih bir yerde yemek yiyelim diyoruz 190 TL dan aşağı çıkamıyoruz, hani ne olur yemek yersin üstüne keyif tatlısı yersin ya o tatlıyı yemek artık zenginlik olmuş. Vatan millet sakarya sloganından vazgeçin artık bu bir eleştiridir ülkeyi karalamak değil. Ülkede tuzu kuru olan insanlar sizin gibi düşünüyor. Ben aldığım maaşla balkanları gezmek istiyorum kardeşim ülke görmek istiyorum. Bağcıları, esenyurttu, kadıköyü, üsküdarı görmek istemiyorum yeterince gördüm. adamlar tek maaşıyla türkiye de krallar gibi tatilini yapıyor benim 5 ay köşeye para atmam gerekiyor