OrhanCekic adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben internetten alışverişe ayda ort. 400 500 harcadığım halde 1.5 yıldır amazon hariç hb trendyol n11 vs. hiçbir e ticaret firmasından 1 tane siparişim yok. Amazon beni bir tane siparişimde mutsuz etmedi. Bende ilk defa bir marka fanlığı yarattı. Kendilerine hayranım.
Zaten doğrusunda bu hocam Hepsi burada başta olmak üzere Trentyol da mutlaka her yıl yapar adamlar açıldıklarından beri her yıl kara Cuma OverPrice yapıp indirim yapıyor normalden pahalıya getiriyor bunu yaparken birde o kadar amatörce yapıyor ki her yıl yakalanıyor alay konusu oluyor sosyal medyada fakat adeta bir töre bir gelenek gibi asla vazgeçmiyorlar bu uygulamadan
Amazon ise 400-600TL lik oyunları bedava dağıtıyorlar şimdi Amazon da pazarlama yöneticileri toplantıda şunu verelim şunu yapalım diye saatlerce tartışıyorlardır eminim
bunlarda şuurdan satıcıya ittiririz şuradan alıcıya şuurdaki kuralı şöyle yaparsak paralarını geç yatırırız şirkette para çeviririz faiz kazanırız 10 sağlam ürün yanına 1 defolu ürün alırsak kar şu kadar artar tartışmıyorlarsa ben bir şey bilmiyorum