Merhaba
Ben Üniversite okumadan kendi başıma yazılım ögrenecem diploma olmasa firmalar beni alır mı? Diplama yerine ne almam gerekiyor sertifika vb.
Birde ben full stack developer öğrenecem bunun sıralaması nedir? Baştan sona. Sizler nasıl yazılım öğreniyorsunuz taktık ve tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Üniversite tarzı öğrenmek isterim yanı.
Önereceğiniz YOUTUBE kanalı kitaplar nelerdir?
bu benim linkedin hesabımdan sertifikalarım
bir firmada kendimi geliştirmek için çalışıyorum maaş sigorta yol yok onların eleman ihtiyacı yoktu ben bu şekilde girdim
sertifikaları bootcamplar, udemy'nin ücretli kursları, bir çok eğitim aracılığı ile tedarik edebilirsin
full stack olmak istiyorsun açıkçası ne yapıcağına karar verip öyle başlaman gerekiyor örneklicek olursak ben mesela 5 frontend 1 backend dili öğrensem fullstackım diye geçinirmiyim hayır ama bunu yapan piyasada çok fazla insan var
benim hedefim bu yüzden frontend master level ne fullstack nede backend sadece frontendte kalmayı düşünüyorum bütün dilleri öğrenmek için uğraşıyorum ardından ingilizce öğrenip dolarla maaş almayı planlıyorum

gfbdhjfgvehjvgefg
udemy kursları videolar falan izliyorum uygulamalı olarak öğreniyorum
youtubede; arin yazılım, prototurku izleyebilirsin
lazım ise bedava udemy kurs toplamak için takip ettiğim bütün yerlerin linkini pmden iletebilirim size
sıralama anlamındada şunu söyleyeyim frontend için ve backend için roadmapler mevcut bunlara göre gitmeniz mantıklı değil fakat bazı yerlerde sıkışcağınız anlarda battığınızı fark edersiniz örnek vericek olursak bana ilk javascript başla diyen bir yakınım sayesinde 1 haftamı çöp ettim javascript ile başlamamalıydım çünkü o html ve css'e bağlıydı ben gittim tekrardan html başlayıp aradaki farkı kapatmak için uğraştım
şuanda öğrensemde uygulayamıyorum 1 ay oldu başlayalı benimde
edit; üniversite okumasanız dahi alaylı olarak firmalar sizi alır hatta şuanda ingiltere isveç fransa gibi ülkelerde bizim ülkemizde bootcamp açıp sürekli olarak remote çalışıcak eleman alıyorlar ve bunların hepsi lise yada üni mezunu karışık fark etmiyor